19 november 2021: Dag van de Ondernemer

Geplaatst op vrijdag 19 november 2021

We zijn trots op de ondernemers in Peel en Maas. Het afgelopen jaar heeft u enorme veerkracht getoond. Ook nu heeft de lockdown grote gevolgen voor veel ondernemers in diverse branches. Waar we allemaal hoopten de coronamaatregelen achter ons te laten, zijn er toch weer beperkingen nodig. Dit vraag opnieuw veel van iedereen. Samen met u kijken we uit naar tijden waarin u weer vrijuit kunt ondernemen in ons mooie Peel en Maas.

Ondernemersloket

Heeft u vragen, behoefte aan een gesprek of wilt u met ons van gedachten wisselen over ondernemen in Peel en Maas? Bel of maak een afspraak met een van de medewerkers van het Ondernemerscontact. Meer info vindt u op onze website.

Werkbezoek

Op de Dag van de Ondernemer ging Wethouder Sanders op werkbezoek bij NLW in Panningen.