Wethouder Anget Mestrom weer gedeeltelijk aan het werk

Geplaatst op donderdag 4 november 2021

Maandag 1 november 2021 is wethouder Anget Mestrom weer gedeeltelijk aan het werk gegaan. Begin september ging zij met ziekteverlof, nadat er bij haar een tumor van de bijnier was ontdekt. Anget Mestrom is in behandeling gegaan bij het ziekenhuis in Nijmegen en is daar geopereerd. Bij deze operatie zijn de bijnier en de nier verwijderd. Binnenkort krijgt ze duidelijkheid over het verdere behandelplan.

De wethouder laat weten: “Ik heb nog een weg te gaan, maar ik wil graag weer aan de slag gaan. Dat geeft namelijk energie. Ik wil iedereen bedanken voor de vele berichten die ik heb ontvangen en de betrokkenheid die iedereen heeft getoond. Dat heeft me erg goed gedaan.”

Nieuwe wethouder John Timmermans

Met het aantreden van John Timmermans als wethouder en de terugkeer van Anget Mestrom, is het college van burgemeester en wethouders weer compleet.