Week van de Pleegzorg: Ieder kind verdient een thuis

Geplaatst op donderdag 4 november 2021

Veilig opgroeien in een liefdevol gezin is niet voor alle kinderen in Nederland vanzelfsprekend. Ondanks alle geweldige pleeggezinnen, gezinshuizen en zorggezinnen die zich op dit moment met alle liefde inzetten voor kwetsbare kinderen, zijn er nog steeds veel kinderen voor wie nog geen geschikt gezin is gevonden. Ook in Noord-Limburg.

Pleegouders gezocht

En wie gunt een kind niet een echt thuis? Daarom hebben in de regio Noord-Limburg de gemeenten en de jeugdzorgaanbieders ’s Heeren Loo, Rubicon jeugdzorg, Bijzonder Jeugdwerk en William Schrikker Gezinsvormen met Thuis door jou de handen ineengeslagen om alle kinderen zo thuis mogelijk op te kunnen laten groeien. Om een kind ook echt de plek te bieden waar hij kan groeien en bloeien. Daar maken zij zich hard voor. Om echt goede matches te kunnen maken, zijn er wel meer mensen nodig die hun huis en hart openstellen voor een kind van een ander.

Mogelijkheden bekijken

Heb jij ruimte in jouw huis en hart? En wil je weten of het écht bij jou past? Doe de check op de website thuisdoorjou. Ook kun je in het online magazine de vele mogelijkheden bekijken. Of vraag het gratis magazine aan via 0475 588 444 of via e-mail.