Nieuwe website Regio Noord-Limburg

Geplaatst op dinsdag 2 november 2021

De 8 gemeenten werken samen aan de gezonde toekomst van Noord-Limburg. Dit zijn de gemeenten Beesel, Bergen, Gennep, Horst aan de Maas, Mook en Middelaar, Peel en Maas, Venlo en Venray. De nieuwe website van Regio Noord-Limburg, ook wel rn-l, is nu online.

Website Regio Noord-Limburg

Heeft u een project of initiatief dat bijdraagt aan de ambitie van rn-l of wilt u meer weten over de projecten en de samenwerking? Kijk op de website van rn-l of neem contact op met rn-l per e-mail

Stip aan de horizon

In Noord-Limburg kiezen we bewust en doelgericht voor gezondheid als basis om prettig te kunnen leven, werken, ontwikkelen en samen te werken.

Een gezamenlijke ambitie

In 2020 hebben de 8 gemeenten afgesproken om brede gezondheid prominent op de kaart te zetten. Gezondheid is namelijk de essentie van ons bestaan en belangrijk voor onze toekomst. Of u nu inwoner, ondernemer, werkgever, docent, student of bezoeker bent. Welzijn en welvaart gaan hand in hand. Het begint met bewustwording. Elke dag maken we kleine en soms grote keuzes die van invloed zijn op onze gezondheid en op onze toekomst. Daarom bundelen overheden, kennisinstellingen, ondernemers en iedereen die gezondheid belangrijk vindt hun krachten. Zij zorgen voor een beweging die zich ontwikkelt en groeit om van Noord-Limburg de Gezondste Regio te maken.