Mantelzorgcompliment 2021

Geplaatst op woensdag 6 oktober 2021

Mantelzorg is onbetaalde zorg gegeven door de partner, familieleden, vrienden, buren en bekenden aan een hulpbehoevende naaste. Kent u een mantelzorger waarvan u vindt dat hij of zij als waardering een kleine attentie verdient? Zet hem of haar dan in het zonnetje en vraag het mantelzorgcompliment aan.

Mantelzorgcompliment aanvragen

Dinsdag 10 november 2021 is de Dag van de Mantelzorg. Wilt u op deze dag een specifieke mantelzorger zelf verrassen met een kleine attentie en zo uw waardering uitspreken? Vul dan het  aanvraagformulier in op de website Mantelzorg Peel en Maas.  

Wilt u een papieren versie ontvangen? Loop dan binnen bij Vorkmeer, Kerkstraat 32 in Panningen, of bel met 077 307 7350. Dan zorgt Vorkmeer ervoor dat u tijdig een kleine mantelzorgattentie thuis bezorgd krijgt, om zelf op 10 november 2021 uit te reiken.

U kunt het mantelzorgcompliment aanvragen tot en met 19 oktober 2021.