Wethouder Anget Mestrom per direct met ziekteverlof

Geplaatst op dinsdag 7 september 2021

De gemeente Peel en Maas heeft het onverwachte bericht ontvangen dat bij wethouder Anget Mestrom een zeer zeldzame tumor is waargenomen, een tumor van de rechterbijnier. De wethouder gaat per direct met ziekteverlof. Naar verwachting is zij enkele maanden uit de running.

Anget Mestrom laat weten: “Ik focus mij nu volledig op de laatste onderzoeken/afspraken ter voorbereiding op de operatie, de noodzakelijke eerste stap tot herstel van deze ziekte. Mijn conditie en mijn gezondheid zijn goed en gelukkig heb ik een positieve levensopvatting. Dat gaat mij ongetwijfeld helpen de komende tijd. De fijne berichten die ik al ontvang en de betrokkenheid van iedereen in mijn omgeving doen mij goed. Ik ga uit van herstel en ik hoop jullie snel weer te zien.”

Filmpje van wethouder Mestrom

Omroep P&M heeft een interview opgenomen met Anget Mestrom. Het interview kunt u via Youtube bekijken.