Doe mee aan het Mobiliteitsonderzoek Noord-Limburg

Geplaatst op woensdag 1 september 2021

Hoe verplaatst u zich door de gemeente en de regio Noord-Limburg? Hoe ervaart u dit, en wat kan er beter? Deze vragen staan centraal in de Mobiliteitsvragenlijst van de 8 gemeenten in Noord-Limburg die zijn verenigd in Trendsportal.

Met de informatie uit het onderzoek kunnen de gemeenten betere keuzes maken voor de toekomst als het gaat om mobiliteit en verkeer. Bijvoorbeeld: waar moeten fietspaden worden verbreed, waar is de parkeerdruk hoog, hoe kunnen we mensen helpen om zich duurzamer te verplaatsen? 

Vul vragenlijst in en maak kans op 1 week gratis gebruik elektrische auto of 2 e-bikes

U kunt de vragenlijst invullen via de website van Trendsportal. Dit kan tot en met 30 september 2021. We willen graag weten welk(e) vervoersmiddel(en) u gebruikt, welke routes u aflegt en of u mogelijkheden ziet voor verbetering van de mobiliteit. Door mee te doen maakt u kans om 1 week lang gratis gebruik te maken van een elektrische auto of 2 e-bikes. 

Het invullen duurt ongeveer 15-20 minuten. De vragenlijst is anoniem.

Mobiliteit

Met mobiliteit bedoelen we het verplaatsen van personen in een gebied, en het gemak waarmee dat gebeurt. Denk bijvoorbeeld aan een ritje naar de supermarkt, of je (dagelijkse) reis naar het werk. Lopen of fietsen naar school en de sportvereniging, of een bezoek aan vrienden of familie.