Fotowedstrijd voor de gemeentegids 2022

Geplaatst op woensdag 11 augustus 2021

In 2021 organiseren wij weer een fotowedstrijd, de winnende foto’s krijgen een plaats in de gemeentegids 2022.

Prijzen

De 3 winnende foto’s worden beloond met een plaats in de gemeentegids 2022 en een VVV-cadeaukaart. De beste foto komt ook op de kaft van de gemeentegids.

  • 1e prijs een VVV cadeaukaart van € 75,00
  • 2e prijs een VVV cadeaukaart van € 50,00
  • 3e prijs een VVV cadeaukaart van € 25,00

Foto's insturen tot en met 13 oktober 2021

Stuur uw foto's tot en met woensdag 13 oktober 2021 per e-mail naar gemeentegids Peel en Maas. Vermeld hierbij uw naam en adresgegevens. Maak bij meerdere foto's gebruik van de website WeTransfer

Voorwaarden

  1. Foto’s zijn genomen in Peel en Maas en herkenbaar voor de gemeente en de samenleving van Peel en Maas. Geef in de documentnamen of in de mail ook aan waar de foto’s zijn gemaakt.
  2. Foto’s digitaal aanleveren in JPEG/JPG-formaat met een minimale resolutie van 300 dpi of minimaal 1 Mb per foto en zijn vrij van auteursrechten.
  3. De gemeente Peel en Maas kan daarom de foto’s ook vrij gebruiken voor promotionele doeleinden anders dan de gemeentegids. Bij deelname aan de fotowedstrijd geeft u toestemming voor het gebruik van uw foto’s voor bijvoorbeeld de gemeentelijke website, folders, flyers, brochures, nieuwsbrieven.
  4. Als u personen fotografeert, moet u vooraf toestemming vragen aan de personen op de foto voor publicatie van de foto. U bent hiervoor zelf verantwoordelijk.
  5. Medewerkers van de gemeente Peel en Maas zijn uitgesloten van deelname.

In november maken we de winnende foto’s bekend. De winnaars krijgen schriftelijk bericht.

Pak uw camera en maak de winnende foto!