Voorlichting gemeenteraadsverkiezingen 2022

Geplaatst op zaterdag 10 juli 2021

Op woensdag 16 maart 2022 worden gemeenteraadsverkiezingen gehouden. In de voorbereiding naar deze verkiezingen worden politieke partijen in het derde kwartaal van 2021 uitgenodigd voor een voorlichtings- of een digitale bijeenkomst.

Op deze avond geven we informatie over de registratie en kandidaatstelling. Ook de ‘Handreiking integriteitstoetsing van kandidaten voor decentrale politieke partijen’ bespreken we.

Alle politieke partijen, die in 2018 hebben deel genomen, worden automatisch uitgenodigd. Wij roepen ook andere partijen of personen op, die mee willen doen aan de gemeenteraadsverkiezingen. Geef uw contactgegevens door via e-mail Verkiezingen Peel en Maas.  

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem contact op met de coördinator verkiezingen, Ger Hermans, via 077 306 6666.