App voor meldingen - MijnGemeente App

Geplaatst op donderdag 1 juli 2021

Vier ogen zien meer dan twee. Ook u komt vast wel eens iets tegen dat u graag aan ons wilt doorgeven omdat het opgelost moet worden. Denk bijvoorbeeld aan een omgewaaide boom, een lantaarnpaal waarvan de verlichting het niet doet, een gat in de weg of afval dat is gedumpt.

MijnGemeente app

Onze medewerkers in de buitendienst zien veel maar niet alles. Daarom hebben wij uw hulp nodig en zijn wij blij met elke tip. Om eenvoudig iets te melden kunt u nu de MijnGemeente app gebruiken. Hiermee kunt u gemakkelijk, snel en 24/7 een melding doen. De telefoon bepaalt meteen de juiste locatie en u kunt een foto meesturen. 

Uw melding komt rechtstreeks binnen bij de juiste medewerker van de gemeente en gaat meteen aan de slag. En ook fijn: u ontvangt een bevestiging en updates over uw melding. Bij een anonieme melding ontvangt u dit natuurlijk niet.

U kunt ook altijd gebruik maken van het formulier Melding openbare ruimte of contact opnemen met het Klant Contact Centrum via 077 306 6666.

Wij zijn blij met uw tip. Samen zorgen we voor een schone en veilige omgeving!