Let op!Van donderdag 29 juli 2021 vanaf 12.00 uur tot en met zondag 1 augustus 2021 kunt u geen paspoort en identiteitskaart aanvragen.
Dit geldt ook voor een spoedaanvraag. Heeft u met spoed een paspoort of identiteitskaart nodig?
Kijk op de website van de Rijksoverheid voor meer informatie over een nooddocument.

Melden wildcrossen in de natuur

Geplaatst op donderdag 3 juni 2021

De gemeente ontvangt regelmatig signalen over wildcrossers die met een crossmotor door de natuur rijden. Crossen in de natuur is niet toegestaan. Het zorgt voor veel schade aan de natuur en het levert gevaar op voor wandelaars en fietsers. In deze periode van het jaar is de natuur extra kwetsbaar door het broedseizoen.

Melding maken

Komt u wildcrossers tegen in de natuur? U kunt dit melden bij de politie op nummer 0900 8844 of de gemeente op nummer 077 306 6666. Wilt u liever anoniem blijven? Meld het dan via de website van Meld Misdaad Anoniem op telefonisch via 0800 7000.

Samen Sterk in Limburg

Samen Sterk in Limburg (SSIL) bestaat uit verschillende instanties in Limburg. Zij slaan de handen ineen op het gebied van preventie en handhaving in de buitengebieden. Het doel is om misstanden in het buitengebied van Limburg effectief te kunnen aanpakken. SSIL richt zich onder andere op het aanpakken van wildcrossen.