Let op!Van donderdag 29 juli 2021 vanaf 12.00 uur tot en met zondag 1 augustus 2021 kunt u geen paspoort en identiteitskaart aanvragen.
Dit geldt ook voor een spoedaanvraag. Heeft u met spoed een paspoort of identiteitskaart nodig?
Kijk op de website van de Rijksoverheid voor meer informatie over een nooddocument.

Verhoging Starterslening

Geplaatst op maandag 31 mei 2021

In de huidige woningmarkt is het voor starters lastig om een woning te kopen. Daarom heeft het college van B&W besloten het maximale aankoopbedrag en het leenbedrag te verhogen.

Ondersteuning voor starters

In gemeente Peel en Maas is er een regeling voor Startersleningen. Deze is er om ondersteuning te bieden aan starters die voor het eerst een woning kopen en de financiering niet rondkrijgen. De Starterslening is een aparte lening die het tekort kan overbruggen tussen het bedrag dat u maximaal kunt lenen bij de bank en de prijs van uw huis.

Video en meer informatie

In de video vertellen 2 starters hoe de Starterslening hun geholpen heeft bij het kopen van hun eerste huis. Het afsluiten van de Starterslening gaat via de gemeente en Stimuleringsfonds Volkshuisvesting (SVn). Kijk op onze kavelwinkel voor meer informatie of neem contact op via 077 306 66 66.