Prijsvraag Maasboulevard Kessel

Geplaatst op donderdag 22 april 2021

De Maasboulevard in Kessel wordt opnieuw ingericht. Als het werk klaar is, kunt u genieten van een prachtige nieuwe boulevard met uitzicht over de Maas.

Bent u inwoner van de gemeente Peel en Maas en wilt u nog meer genieten? Doe mee aan de prijsvraag en maak kans op een cadeaubon van ijssalon Clevers. Zo geniet u straks dubbel met een ijsje op de nieuwe Maasboulevard.

De prijsvraag

Ter hoogte van Baron Frits komen recreatieve trappen. Om te zorgen dat die stevig genoeg zijn zo vlak aan het water, brengt aannemer Ploegam damwanden aan in de grond. Zo kan het water van de Maas de grond onder de trappen niet wegspoelen en is de Maasboulevard veilig tegen hoogwater. Er wordt in totaal 80 meter aan damwand geplaatst.

Prijsvraag: Wat is het totaalgewicht in kilo's van die 80 meter damwand?

Stuur je antwoord vóór 1 mei 2021 via e-mail naar Maasboulevard Ploegam. Vermeld in de e-mail uw naam, adres en telefoonnummer en wie weet wint u een cadeaubon van ijssalon Clevers.

Aannemer Ploegam gebruikt uw gegevens alleen om contact met u op te nemen over de prijsvraag en niet voor andere doeleinden. Na afloop van de prijsvraag verwijderd Ploegam uw gegevens uit hun administratie.

Plaatsen van damwand Maasboulevard Kessel