Formulieren avondklok

Geplaatst op dinsdag 26 januari 2021

Vanaf 23 januari geldt er een avondklok. Iedereen blijft binnen tussen 21.00 uur 's avonds en 04.30 uur 's ochtends. U mag alleen naar buiten als het noodzakelijk is. Lees meer over de avondklok en de uitzonderingen op de website van de Rijksoverheid.

Eigen verklaring en Werkgeversverklaring

Als het nodig is dat u naar buiten gaat, dan moet u het formulier Eigen verklaring avondklok  bij zich hebben. Dit kunt u digitaal invullen en printen.

Als het nodig is dat u voor werk naar buiten gaat moet u ook een Werkgeversverklaring avondklok kunnen laten zien. Uw werkgever bepaalt dit en vult dan voor u de door de overheid beschikbaar gestelde werkgeversverklaring in.


Kijk voor meer informatie over de avondklok op de website van de Rijksoverheid.