Beleef Samen Duurzaamheid

Geplaatst op donderdag 24 december 2020

Uiterlijk in 2050 wil Peel en Maas helemaal energieneutraal zijn en alle energie duurzaam opwekken. We wekken dan net zoveel energie op als we gebruiken. En dat doen we op een duurzame manier: op een manier die goed is voor het milieu.

Samen met en voor u

Zoals we in Peel en Maas gewend zijn, stimuleren we initiatieven vanuit inwoners. Hoe groot en/of klein ook. Juist op het gebied van duurzaamheid is er voor iedereen een rol weggelegd. Veel inwoners van Peel en Maas zijn al bezig met de veranderingen op het gebied van duurzaamheid. Of het nu gaat om zonnepanelen, het scheiden van afval, het “redden” van een maaltijd of door samen initiatieven te ontwikkelen om verspilling tegen te gaan.

Met de campagne Iedereen Doet Wat! proberen we u mee te nemen in de mogelijkheden die er zijn om zelf duurzaam te zijn/worden. Heeft u een goed voorbeeld? Deel deze dan via e-mail met ons onder vermelding van: Iedereen Doet Wat!, zodat we uw idee met onze inwoners kunnen delen als voorbeeld.