Maak je eigen coronaposter en win!

Geplaatst op woensdag 25 november 2020

Hoe beter we nu opletten, hoe meer er straks weer kan. Daar doen we het voor. Natuurlijk willen allemaal het liefst weer leven zonder afstand, zonder vervelende maatregelen en zonder corona. Maar dat gaat nu niet. Het aantal besmettingen heeft ernstige gevolgen voor de ziekenhuizen en de zorg.

Maak je eigen coronaposter en win!

Ben jij 28 jaar of jonger? Maak je eigen poster en laat zien wat ‘daar doe ik voor’ voor jou betekent. Maak een originele foto of illustratie en schrijf er een boodschap bij. Van alle foto’s en boodschappen die we iedere 2 weken binnenkrijgen, kiezen wij de meest originele foto. Hier maken wij een poster van. De poster sturen wij naar jou, samen met een cadeaubon. De poster hangen we op het Bouwens en op verschillende plaatsen in Peel en Maas.

Stuur de verticale foto (zie voorbeelden), jouw boodschap, jouw naam en leeftijd via e-mail naar Communicatie Peel en Maas

Voorbeelden

    

Deel jouw bericht

Laat weten waar jij het voor doet. Waarom jij het volhoudt. Wat is jouw persoonlijke reden? Maak je eigen social en deel deze met #DaarDoeIkHetVoor. Deel jouw poster met vrienden, kennissen en familie.

Wat kun jij doen?

Voorkom dat jij besmet wordt met het virus of dat je anderen kunt besmetten. Wij hebben de regels voor thuis, sport, uitgaan en school/studie voor je op een rijtje gezet.

De basis

Houd 1,5 meter afstand en was je vaak je handen, bijvoorbeeld zodra je ergens binnenkomt en als je weer weggaat. Als je hoest, verkouden bent of koorts hebt, blijf thuis en laat je testen. Draag een mondkapje in publieke gebouwen zoals winkels, musea en op je school. Vanaf 1 december 2020 is het dragen van een mondkapje verplicht in publiek toegankelijke gebouwen.