Gouverneur bezoekt Peel en Maas

Geplaatst op donderdag 12 november 2020

Op donderdag 12 november 2020 bezocht gouverneur Theo Bovens gemeente Peel en Maas. Voor de landelijke campagne ‘Aandacht voor elkaar’ bezoekt gouverneur Theo Bovens alle burgemeesters van de Provincie Limburg.

Samen met burgemeester Delissen-van Tongerlo en Rudy Gommans (inwoner en zelfstandig ondernemer Peel en Maas, voorzitter Koninklijke Horeca Nederland Peel en Maas en lid Taskforce horeca) ging hij in gesprek over de gevolgen van het coronavirus in Peel en Maas met in het bijzonder de gevolgen voor de horecasector.

We blijven allemaal de schouders eronder zetten. ‘Samen’ dat is de kracht van ons allemaal als inwoners van onze elf dorpen in Peel en Maas. Help elkaar in deze tijd, deel initiatieven om elkaar te helpen en heb geduld met anderen. Want we hebben elkaar nodig om dit vol te houden.

Bezoek Gouverneur Theo Bovens gemeentehuis Peel en Maas Gouverneur Theo Bovens
V.l.n.r.: Gouverneur Theo Bovens, Rudy Gommans en burgemeester Delissen- van Tongerlo.