Mantelzorgcompliment 2020

Geplaatst op dinsdag 6 oktober 2020

Mantelzorg is onbetaalde zorg gegeven door de partner, familieleden, vrienden, buren en bekenden aan een hulpbehoevende naaste.
Kent u een mantelzorger waarvan u vindt dat hij of zij als waardering een kleine attentie verdient? Dinsdag 10 november 2020 is de Dag van de Mantelzorg.

Mantelzorgcompliment 2020 aanvragen

Wilt u op de Dag van de Mantelzorg een specifieke mantelzorger zelf verrassen met een kleine attentie en zo uw waardering uitspreken? Vul dan het  aanvraagformulier in op de website Mantelzorg Peel en Maas.  

Wilt u een papieren versie ontvangen? Loop dan binnen bij Vorkmeer, Kerkstraat 32 in Panningen, of bel met 077 307 7350. Dan zorgt Vorkmeer ervoor dat u tijdig een kleine mantelzorgattentie thuis bezorgd krijgt, om zelf op 10 november uit te reiken.

U kunt het mantelzorgcompliment aanvragen tot en met 20 oktober 2020.