Limburg ziet kansen in een afvalvrije samenleving

Geplaatst op vrijdag 25 september 2020

Daarvoor zijn grensverleggende plannen gemaakt en zoeken we partners. Afval Samenwerking Limburg (ASL), waarvan 30 Limburgse gemeenten lid zijn,  start in het tweede kwartaal van 2021 een aanbesteding. Het uitgangspunt is: huishoudelijk afval van 1,1 miljoen inwoners op een verantwoorde en circulaire manier te verwerken. ASL zoekt partners die hier de beste invulling aan kunnen geven. Deze aanbesteding dient als springplank voor de verdere, toekomstige circulaire ambities in de regio. 

Online marktconsultatie

Op 16 oktober 2020 van 09.00 tot 13.00 uur organiseert ASL een online marktconsultatie. Deze is gericht op kennisoverdracht rond de aanbesteding en matchmaking. Iedereen met relevante kennis, een oplossing of een idee, van kleine tot grote partijen, is van harte uitgenodigd om hieraan deel te nemen.

Aanmelden voor de marktconsultatie kan tot 12 oktober 2020

Stuur uw aanmelding via e-mail.

Meer informatie

Op de website van ASL leest u meer informatie over de ambities, de marktconsultatie en de aanbesteding.