Geldzorgen? Vraag hulp

Geplaatst op vrijdag 11 september 2020

Of u een eigen bedrijf hebt of in loondienst werkt, iedereen kan te maken krijgen met financiële tegenslag of schulden. Veel mensen hadden al geldzorgen.

Nu hebben nog meer mensen geldzorgen. Oorzaak: de coronacrisis. Het gevaar? Dat u denkt en zegt ‘komt wel goed’. Veel mensen wachten te lang met hulp zoeken. Voorkom dat u (verder) in de problemen raakt.

Hulp van de gemeente

De gemeente kan helpen. Er is hulp voor ondernemers en particulieren. Afhankelijk van de situatie, kijken we samen welke hulp het beste bij u past.

Kijk voor meer informatie op:

Naast het oplossen van financiële problemen, werken we ook aan het voorkomen hiervan. Dus zijn er vragen of twijfels over de eigen situatie of zijn er zorgen om de situatie van een familielid of vriend(in)? Neem dan contact met ons op. 

Aanmelden kan door op maandag tot en met vrijdag van 08.30 uur tot 17.00 uur te bellen naar telefoonnummer 077 306 6666. E-mailen kan natuurlijk ook.

  • Ondernemers kunnen mailen naar het e-mailadres BBZ. Meld bij het onderwerp: ‘Aanvraag/verlenging Tozo’ als de aanvraag het gevolg is van de coronacrisis’ of ‘Aanvraag Bbz’ als de aanvraag het gevolg is van andere redenen.
  • Particulieren kunnen mailen naar Schuldhulpverlening Peel en Maas. Meld dan bij het onderwerp: Schuldhulpverlening.