Café Oad Bree gesloten na overtreden coronaregels

Geplaatst op donderdag 3 september 2020

Burgemeester Delissen heeft zondag 30 augustus 2020 Café Oad Bree aan de Sevenumseweg 6 te Maasbree voor 2 weken gesloten. Deze sluiting is op basis van het niet naleven van de noodverordening.

Overtredingen

Maatregelen uit de noodverordening werden herhaaldelijk en structureel niet nageleefd. Hierbij kan gedacht worden aan het houden van afstand, het hebben van een vaste (zit)plaats en het noteren van gegevens van bezoekers. Bij café Oad Bree werden deze maatregelen niet opgevolgd. Daarbij greep het personeel niet in.

Naast deze overtredingen werden tijdens de controles ook overtredingen op het gebied van geluidsoverlast waargenomen. Deze worden via een separate procedure opgepakt.

Waarschuwing

Omdat in week 35 al een proces verbaal is opgemaakt en in de weken ervoor officiële waarschuwingen zijn gegeven, is het café inclusief het terras per direct gesloten en blijft deze de komende 2 weken gesloten.