Fotowedstrijd gemeentegids 2021

Geplaatst op woensdag 12 augustus 2020

Ook in 2020 organiseren wij weer een fotowedstrijd, waarbij de winnende foto’s een plaats krijgen in de gemeentegids 2021.

Prijzen

De drie winnende foto’s worden beloond met een plaats in de gemeentegids 2021 en een VVV-cadeaukaart. De beste foto wordt ook op de kaft van de gemeentegids geplaatst.

  • 1e prijs een VVV cadeaukaart van € 75,00
  • 2e prijs een VVV cadeaukaart van € 50,00
  • 3e prijs een VVV cadeaukaart van € 25,00

 Foto's insturen t/m 23 september 2020

Stuur uw foto's tot en met woensdag 23 september 2020 naar maria.witbaard@peelenmaas.nl onder vermelding van uw naam en adresgegevens. Heeft u veel foto’s, maak dan gebruik van www.wetransfer.com.

Voorwaarden

  1. Foto’s zijn genomen in Peel en Maas en herkenbaar voor de gemeente en de samenleving van Peel en Maas. Geef in de documentnamen of in de mail ook aan waar de foto’s zijn gemaakt.
  2. Foto’s digitaal aanleveren in JPEG/JPG-formaat met een minimale resolutie van 300 dpi of minimaal 1 Mb per foto en zijn vrij van auteursrechten.
  3. De gemeente Peel en Maas kan daarom de foto’s ook vrij gebruiken voor promotionele doeleinden anders dan de gemeentegids. Bij deelname aan de fotowedstrijd geeft u toestemming voor het gebruik van uw foto’s voor bijvoorbeeld de gemeentelijke website, folders, flyers, brochures, nieuwsbrieven.
  4. Als u personen fotografeert, moet u vooraf toestemming vragen aan de personen op de foto voor publicatie van de foto. U bent hiervoor zelf verantwoordelijk.
  5. Medewerkers van de gemeente Peel en Maas zijn uitgesloten van deelname.

De winnende foto’s worden in november bekend gemaakt. De winnaars krijgen schriftelijk bericht.

Pak uw camera en maak de winnende foto!