Voormalig postkantoor Panningen gesloopt

Geplaatst op woensdag 5 augustus 2020

Na de zomer wordt het voormalige postkantoor aan de Raadhuisstraat 29 in Panningen gesloopt. Om vandalisme en verpaupering te voorkomen wordt het pand gesloopt. De voorbereidingen starten binnenkort.

Het pand is eerder dit jaar gekocht door de gemeente om de parkeeropgave voor het winkelcentrum in te vullen. Sindsdien zijn er verschillende wensen en initiatieven voor deze locatie geopperd. De komende maanden wordt onderzocht wat er mogelijk is op de locatie Raadhuisstraat 29 in Panningen.

Het is op dit moment wel al duidelijk dat het huidige pand geen ontwikkelmogelijkheden heeft. Daarom kan de sloop naar voren gehaald worden. Op het terrein mag geparkeerd worden in afwachting van de definitieve ontwikkeling op deze locatie.

Postkantoor Raadhuisstraat in Panningen