Pas op voor advertentieverkopers van bedrijvengids

Geplaatst op woensdag 15 juli 2020

In de gemeente Peel en Maas worden bedrijven regelmatig gebeld of een e-mail gestuurd met de vraag of ze opnieuw een advertentie in de bedrijvengids voor Peel en Maas willen plaatsen. Ga hier niet op in.

Akse Media

De gemeentegids wordt uitsluitend verzorgd door het bedrijf Akse Media uit Den Helder.

Akse Media gaat binnenkort u telefonisch benaderen voor het maken van een afspraak bij u op de zaak om de mogelijkheden voor  de print- en de digitale versie vrijblijvend aan u voor te leggen. Vraag altijd naar onze officiële aanbevelingsbrief. Bij twijfel neem contact op met Maria Witbaard van de gemeente 077 - 306 6666.

Wij adviseren u dan ook extra alert te zijn als u telefonisch, via fax of e-mail benaderd wordt om een advertentie of vermelding in een (digitale) gids goed te keuren of te betalen. Bij Akse Media krijgen alle adverteerders NA verschijning een bewijsexemplaar met bijbehorende factuur, zodat u ziet waarvóór betaald moet  worden.

Tip: Ga nooit in op uitsluitend telefonische vragen om een advertentie te plaatsen. Vraag altijd of ze de vraag digitaal kunnen stellen en of ze langs kunnen komen.