Changes to Town Hall services

Zugang zum Gemeindehaus

Zmiany w funkcjonowaniu Urzędu Gminy

Changes to Town Hall services in Arabic

Aangepaste dienstverlening Huis van de Gemeente

Stem VOOR Pius Park Plein

Geplaatst op vrijdag 26 juni 2020

Een aantal partners van het Pius Park doen met het project PIUS PARK PLEIN mee aan een verkiezing van VOOR.nl. Ze willen daarmee kans maken op een geldbedrag om hun plannen voor Pius Park te realiseren.

Er wordt een centraal gelegen leer-, leef- en beweegplein gerealiseerd waar ontmoeten en verbroederen centraal staan. Ook keert een bijzonder kunstwerk weer terug naar deze plek, waar kunst verbindt en verbroedert.

Stem ook VOOR

U kunt u stem uitbrengen tot en met 30 juni 2020 via de website VOOR.

Super veel dank namens de partners van Pius Park!