Changes to Town Hall services

Zugang zum Gemeindehaus

Zmiany w funkcjonowaniu Urzędu Gminy

Changes to Town Hall services in Arabic

Aangepaste dienstverlening Huis van de Gemeente

Aangepaste dienstverlening Huis van de Gemeente

Geplaatst op maandag 16 maart 2020

Van maandag 16 maart tot en met maandag 6 april 2020 is de dienstverlening in het Huis van de Gemeente aangepast. Wij zijn iedere werkdag telefonisch bereikbaar van 08.30 uur tot 17.00 uur. Wilt u het Huis van de Gemeente bezoeken, kan dit alleen na het maken van een afspraak. Er is géén open inloop.

Afspraken die staan gaan door

Heeft u een afspraak staan met de gemeente in het Huis van de Gemeente dan gaat deze gewoon door. Bij binnenkomst kunt u zich melden bij de ontvangstbalie.

Afspraak afzeggen

Heeft u klachten zoals verkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts blijf thuis. Mijd sociaal contact. U kunt uw afspraak afzeggen via de bevestigingsmail die u van de afspraak heeft gehad. Mocht dit digitaal niet lukken kunt u bellen naar (077) 306 66 66.

Nieuwe afspraak plannen

Wilt u een afspraak inplannen kan dit online via afspraak maken. Beschikt u niet over een computer of heeft u geen toegang tot het internet kunt u telefonisch via 077 306 6666 een afspraak maken.

We vragen u nadrukkelijk om goed na te denken of de afspraak die u gaat plannen noodzakelijk is of kan wachten tot een later tijdstip.

Bibliotheek gesloten

Alle bibliotheeklocaties en schoolbibliotheken zijn tot en met maandag 6 april 2020 gesloten. Dit betekent ook dat de bibliotheek in het Huis van de Gemeente dicht is. Online gaat de dienstverlening wel gewoon door. Meer informatie volgt via de website van de bibliotheek Maas en Peel en sociale media.

Speekuur vanuit verschillende partners

Het inloopspreekuur van de Wegwijzer (Vorkmeer) is ook aangepast. Zij zijn alleen voor acute vragen iedere werkdag geopend van 08.30 uur tot 12.00 uur. Meld u bij binnenkomst bij de ontvangstbalie. Alle andere inloopspeekuren van onze partners in het Huis van de Gemeente komen te vervallen.

Meer informatie

Heeft u vragen die niet kunnen wachten kunt u contact opnemen met de gemeente via 077 306 6666.