Nieuwjaarsbijeenkomst maandag 6 januari 2020

Geplaatst op maandag 6 januari 2020

Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst op maandagavond 6 januari 2020 heeft burgemeester Delissen- van Tongerlo de nieuwjaarstoespraak gehouden en is de film 10 jaar Peel en Maas gepresenteerd.

Nieuwjaarstoespraak 2020 burgemeester Delissen- van Tongerlo:

366 nieuwe dagen, 366 nieuwe kansen. Kansen voor u persoonlijk. En kansen voor ons als Peel en Maas. Met deze positieve insteek ga ik graag het nieuwe jaar in.

Fijn dat u er vandaag allemaal bij bent om samen het nieuwe jaar in te luiden. Namens het gemeentebestuur wens ik u een geweldig 2020!

Ruim 9 jaar geleden werd ik benoemd tot burgemeester van de nog vrij nieuwe gemeente Peel en Maas. Ik weet het nog goed. Ik kwam op mijn eerste werkdag aan en parkeerde mijn auto exact op de plek waar ik nu sta (vanzelfsprekend voor de aanbouw). Een beetje zenuwachtig, maar ook wel heel enthousiast.

Het zal u niet verwonderen dat ik tot op de dag van vandaag nog steeds trots en bevoorrecht ben. Want Peel en Maas is bijzonder. We bestaan sinds vorige week 10 jaar. Dit kunnen we natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan.

Lees de volledige tekst van de nieuwjaarstoespraak (PDF, 137.3 kB) van burgemeester Delissen - van Tongerlo.

10 jaar Peel en Maas