Uitslag fotowedstrijd gemeentegids 2020

Geplaatst op donderdag 21 november 2019

Het afgelopen jaar heeft Peel en Maas massaal de fotocamera ter hand genomen. Op de oproep om fotomateriaal voor onze gemeentegids 2020 hebben we een record aantal foto’s ontvangen: bijna 400 foto’s.

De winnaars

De 1e prijs is gewonnen door  Kevin Geurtjens redacteur, fotograaf, videograaf en tekstschrijver bij Meijel24. Kevin komt uit Ospel en zijn foto is ingestuurd door de Schutterij Sint Willibrordus uit Meijel. Deze foto -die ook op de kaft van deze gemeentegids staat- heeft hij gemaakt op de avond van de huldiging van het zestal en de buksmeester na het winnen van het OLS in Sevenum: Meijel heeft d’n Um!

Wij zijn als gemeente supertrots op dit prachtige resultaat!  Het winnen betekent ook dat Schutterij Sint Willibrordus uit Meijel het OLS van dit jaar organiseert. Op zondag 5 juli is het zover! Wij wensen alle schutterijen veel succes met het veroveren van d’n Um. Mis dit mooie evenement niet en noteer de datum alvast in uw agenda. Via de reguliere kanalen wordt u op de hoogte gehouden over de laatste stand van zaken.

De 2de prijs is gewonnen door Theo Zelen uit Maasbree. Deze foto is genomen in Maasbree op zondag 8 september tijdens de zogenaamde Battlerun voor de jeugd. Maar je kunt zien dat dat de papa’s ook fanatiek meedoen. Tijdens deze jaarlijkse dag organiseert de Stichting Battlerun Maasbree een spetterend programma voor jong en oud. Deze foto laat ook zien dat we het logo ‘Beleef de Sport!’ hoog in ons vaandel hebben!

De 3de prijs gaat naar Janna Koestarjova uit Helden. De foto is gemaakt in Kessel in juni vorig jaar. Een fantastische foto. Na veel regen ging de zon weer schijnen aan de Maas. Het is een prachtige foto die de ruimte en rust symboliseren van Peel en Maas met de prachtige paarden die in onze gemeente een grote rol spelen.

Inzendingen

Wij zijn blij met de hoge kwaliteit van de foto’s en we gaan ze zo breed mogelijk inzetten bij activiteiten en presentaties in Peel en Maas. Het kan dus zomaar zijn dat uw ingezonden foto de revue passeert in ons beeldmateriaal. Mocht u geen prijs hebben gewonnen, laat u dan vooral niet ontmoedigen en blijf doorgaan met het maken en inzenden van foto’s over onze mooie gemeente en haar inwoners.


We danken alle inzenders voor de prachtige foto’s.