Koninklijke Onderscheiding voor P.J.M. (Peter) Croonenbroek uit Kessel

Geplaatst op zaterdag 2 november 2019

Op zaterdag 2 november 2019 rond 20.00 uur heeft burgemeester Wilma Delissen – van Tongerlo, tijdens de jaarbijeenkomst van de brandweer Peel en Maas in Gemeenschapshuis Kessel-Eik, een Koninklijke Onderscheiding Lid in de Orde van Oranje-Nassau uitgereikt aan:

P.J.M. (Peter) Croonenbroek (49) uit Kessel


Foto: Stefan Koopmans.

Maatschappelijke verdiensten:

  • Sinds 1994 ontplooit de heer Croonenbroek activiteiten voor de vrijwillige brandweer. Eerst voor de voormalige gemeente Kessel en sinds de fusie in 2010 voor de gemeente Peel en Maas, brandweerpost Kessel.
  • De heer Croonenbroek heeft langdurig bijgedragen aan de openbare veiligheid in zijn woonplaats en in de regio. Hij kan dan ook worden gekwalificeerd als iemand die zich geruime tijd ten bate van de samenleving heeft ingespannen of anderen heeft gestimuleerd.