4 Nieuwe Cittaslow partners

Geplaatst op woensdag 28 augustus 2019

Woensdag 28 augustus 2019 heeft burgemeester Wilma Delissen-van Tongerlo en wethouder Anget Mestrom weer 4 nieuwe partners verwelkomt als partner van Cittaslow.

We heten de nieuwe partners van harte welkom:

  • Wijn & Golfdomein Kapèlkeshof in Grashoek
  • Duurzaamheidscentrum Allerhande in Panningen
  • Running Company in Panningen
  • Ria Joosten Catering & Evenementen in Neer

Deze partners kregen een mooi certificaat en een tegel uitgereikt om het partnerschap samen te vieren. Wij zijn blij en trots dat deze bedrijven samen met ons het Cittaslow gedachtegoed verder uitdragen.

 

 

Wat is Cittaslow?

Cittaslow is een wereldwijde beweging die staat voor kwaliteit van leven, in de breedste zin van het woord. Net dat beetje extra aandacht voor de dingen die je doet. En dat maakt jouw bedrijf uniek. Of je dit nu doet op het gebied van gastvrijheid, streekproducten, maatschappelijke betrokkenheid of voor een beter klimaat en gezondheid voor jouw omgeving. Jij staat voor kwaliteit en wilt dit graag uitdragen.

Waarom zou je partner worden?

Als partner van Cittaslow Peel en Maas draag je het Cittaslow keurmerk actief uit. Zo zien je bezoekers duidelijk waar je bedrijf, instelling of vereniging voor staat en de kwaliteit die je nastreeft. Als partner maak je onderdeel uit van ons lokale Cittaslow netwerk, waarin we er samen naar streven om het goede leven in Peel en Maas naar een hoger niveau te tillen. Ook de aansluiting bij het nationale en internationale Cittaslow netwerk kan iets voor je betekenen.

Wil je ook partner worden?

Cittaslow partner worden is uitdagend en vraagt een actieve bijdrage. Wij hopen nog veel meer Cittaslow partners te verwelkomen. Ben je enthousiast en heb je interesse om partner te worden? Mail ons dan via cittaslow@peelenmaas.nl.