Peel en Maas 'Fietsstad 2020'? Doe mee en maak kans op een elektrische fiets

Geplaatst op dinsdag 13 augustus 2019

Wordt Peel en Maas 'Fietsstad 2020'? De Fietsersbond organiseert ‘Fietsstad 2020’, een landelijke verkiezing waarbij fietsers gevraagd wordt naar hun ervaring met het fietsen in hun eigen gemeente.

Maak kans op een elektrische fiets

Daarvoor kun je van 13 augustus tot en met 31 oktober 2019 een eenvoudige online vragenlijst invullen op www.fietsstad.nl. Zo draag je niet alleen bij aan een beter fietsklimaat in Peel en Maas, maar maak je ook nog eens kans op een elektrische fiets!

De Fietsersbond: voor veilig en comfortabel fietsen

(Bijna) iedere Nederlander kan fietsen, maar lang niet iedere Nederlander doet het regelmatig. En dat is jammer, want fietsen is plezierig, praktisch en gezond. De Fietsersbond vindt dat elke fietser zich onbezorgd in het Nederlandse verkeer moet kunnen bewegen. De Fietserbond neemt daarom allerlei initiatieven om het fietsklimaat te verbeteren, zoals ook de verkiezing van de Fietsstad 2020.

Een beter fietsklimaat betekent dat het veiliger en fijner wordt voor fietsers, maar ook voor alle andere weggebruikers. De Fietsersbond zet zich in voor veilig en comfortabel fietsen en levert daarmee een bijdrage aan een leefbaar, gezond en actief Nederland én aan fietsgeluk voor iedereen.