CycloMedia maakt foto’s in Peel en Maas

Geplaatst op dinsdag 23 juli 2019

In juli en augustus 2019 maakt Cyclomedia foto's in gemeente Peel en Maas. Cyclomedia is een Nederlands bedrijf gevestigd in Zaltbommel en gespecialiseerd in het grootschalig en systematisch in beeld brengen van de omgeving.

360 Graden panoramafoto's

Met speciaal uitgeruste voertuigen maakt CycloMedia 360 graden panoramafoto’s vanaf de openbare weg. Deze foto’s gebruikt de gemeente voor bijvoorbeeld inspectie en beheer van de openbare ruimte, visuele ondersteuning bij de implementatie van wetgeving, handhaving van openbare orde en veiligheid en ontwikkeling van ruimtelijke plannen.

De opnamen worden alleen ingezet voor publieke of private activiteiten en worden onder strikte voorwaarden ter beschikking gesteld. De opnamen worden niet op internet gepubliceerd of op een andere manier openbaar gemaakt. CycloMedia heeft haar activiteiten aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens.

Voor vragen of het aantekenen van bezwaar, neem dan contact op met CycloMedia Technology B.V., Postbus 2201, 5300 CE Zaltbommel. Meer informatie: www.cyclomedia.com.