Oproep aan alle veteranen in Peel en Maas

Geplaatst op donderdag 11 juli 2019

Bent u veteraan en woont u in Peel en Maas? Zaterdagmiddag 14 september 2019 is een zeer bijzondere dag. Wij mogen samen met u de Lokale Veteranendag in Peel en Maas vieren.

U bent samen met uw partner of introducé van harte welkom. Reserveer deze datum alvast in uw agenda. Heeft u als jonge veteraan kinderen, die zijn ook van harte welkom.

Wij hebben van het Veteraneninstituut een lijst met geregistreerde veteranen in de gemeente Peel en Maas ontvangen. Deze veteranen hebben een persoonlijke uitnodiging ontvangen. Wij weten dat er in onze gemeente ook vele veteranen zijn, die niet zijn geregistreerd bij het Veteraneninstituut, ook u bent samen met uw partner of introduce van harte welkom.

Aanmelden vóór 8 september 2019

Veteranen kunnen zich vóór 8 september 2019 aanmelden bij Marjan Jacobs, e-mail marjan.jacobs@peelenmaas.nl of telefonisch via 077 306 6666. Graag doorgeven met hoeveel personen u aanwezig bent en of u uw kinderen meebrengt.