Stichting 5xBeringen Internationaal Cittaslow partner

Geplaatst op zaterdag 6 juli 2019

Zaterdag 6 juli 2019 heeft burgemeester Delissen - van Tongerlo het 8ste Cittaslow partnercertificaat uitgereikt aan Stichting 5x Beringen Internationaal.

Stichting 5x Beringen Internationaal zet zich in voor de sociale cohesie en de leefbaarheid in Beringe. Zij laten geen kans onbenut om hun cultuur en tradities uit te dragen, zelfs over de landsgrens heen. Het uitgangspunt hierbij is: iedereen hoort erbij en doet mee. Stichting 5x Beringen Internationaal staat voor naobuurschap, lokale eigenheid en maatschappelijke betrokkenheid.

Wij zijn blij en trots dat inmiddels 8 partners samen met ons de Cittaslow gedachte vol enthousiasme uitdragen. Cittaslow partner worden is uitdagend en vraagt een actieve bijdrage. Wij hopen nog veel meer Cittaslow partners te verwelkomen.