Komt u de Adviesgroep Kunst en Cultuur versterken?

Geplaatst op dinsdag 11 juni 2019

De Adviesgroep Kunst en Cultuur is op zoek naar enkele mensen die grote interesse hebben in kunst en cultuur. Enthousiastelingen die begrijpen hoe belangrijk kunst en cultuur zijn voor zowel de individuele mens als het collectief. Mensen die een brede kijk hebben op wat kunst en cultuur kan betekenen voor de gemeenschap van Peel en Maas. 

Aanmelden

Vindt u een bloeiend en rijk cultureel leven in Peel en Maas belangrijk? En wilt u hier een bijdrage aan leveren? Dan zijn wij op zoek naar u. Stuur een e-mail met hierin kort uw interesses en motivatie naar AdministratieMO@peelenmaas.nl. Enkele leden van de Adviesgroep en gemeente gaan dan met u in gesprek.

Heeft u vragen, bel dan naar de gemeente via 077 306 6666 en vraag naar Lizette Hilkens of Jacqueline Stienen.

Onderwerpen kunst en cultuur

  1. Kunst en cultuur als doel en als middel (community art, educatie)
  2. Cultureel erfgoed /cultuurhistorie
  3. Muziek-, taal- en podiumkunst
  4. Beeldende kunst
  5. Innovatie (techologie/ict/urban art/you tube/film)

De Adviesgroep vergadert 5 keer per jaar in het Huis van de Gemeente.

Adviesgroep Kunst en Cultuur

De Adviesgroep Kunst en Cultuur geeft het college van Peel en Maas gevraagd en ongevraagd advies op gebied van kunst en cultuur met als doel het goede leven in de gemeente Peel en Maas te bevorderen. De Adviesgroep werkt zelfstandig op vrijwillige basis en wordt tijdens haar vergaderingen ondersteund door de gemeente. Adviezen van Adviesgroep Kunst en Cultuur worden bij instemming van de meerderheid meegenomen in het gemeentelijke beleid.