Kent u iemand die het jeugdlintje verdient?

Geplaatst op dinsdag 21 mei 2019

Kent u iemand die het jeugdlintje verdient? Het jeugdlintje wordt ook in 2019 weer uitgereikt aan een jongere die een bijzondere prestatie heeft geleverd of lange tijd hulpvaardig is geweest.

Kent u iemand die het jeugdlintje verdient? 

U kunt iedereen tot 18 jaar voordragen bij de gemeente vóór 1 november 2019. Kent u een jongere die ouderen of zieken helpt, activiteiten organiseert of rommel opruimt in buurt? Wij horen het graag. Het mag en kan van alles zijn, er hoeft geen sprake te zijn van een heldendaad.

Het college van burgemeester en Wethouders nemen een besluit over de definitieve toekenning van het jeugdlintje. Neem voor meer informatie contact op met Marjan Jacobs-Janssen via 077-306 6666 of marjan.jacobs@peelenmaas.nl. Zij zal u uitleggen wat u moet doen en hoe de procedure verloopt.

Uitreiking Jeugdlintje 2019

Het jeugdlintje wordt op maandag 25 november 2019 uitgereikt door de burgemeester. Wij maken hier een heel bijzonder moment van.