Adverteren in de gemeentegids Peel en Maas

Geplaatst op dinsdag 2 april 2019

Op dit moment zijn er weer bedrijven bezig met het bellen of u interesse heeft in een advertentie in de gemeentegids Peel en Maas. Voor de gemeentegids werken wij alleen met Akse Media bv.

Ga niet in zee met andere bedrijven. De verkoper van advertenties voor Akse Media heeft ook een ondertekende brief van de gemeente Peel en Maas bij zich, die hij aan u kan voorleggen. Neem bij twijfel contact op via e-mail met maria.witbaard@peelenmaas.nl of 077 306 6666.

Ontvangt u aanvragen, facturen of offertes voor advertenties voor de gemeentegids Peel en Maas van andere ondernemingen betaal deze dan niet. Neem bij twijfel over een factuur of offerte contact op met Akse Media via e-mail info@aksemedia.nl of telefonisch 0223 668 877.

Voorblad gemeentegids Peel en Maas 2019