Online bijzondere bijstand aanvragen

Geplaatst op maandag 1 april 2019

Vanaf 1 april 2019 kunt u online bijzondere bijstand aanvragen. Wilt u liever niet online aanvragen, dan kunt u bijzondere bijstand nog steeds per post aanvragen bij de consulenten van team WIJZ (Werk, Inkomen, Jeugdhulp en Zorg).

Online aanvragen is dus geen verplichting, maar een extra mogelijkheid om bijzondere bijstand aan te vragen.

Vragen

U kunt met vragen terecht bij de consulenten van team WIJZ.

  • Zonder afspraak van maandag tot en met vrijdag van 08.30 uur tot 17.00 uur.
  • Telefonisch bereikbaar via 077 306 6666.

Speciaal woord van dank

Een speciaal woord van dank aan Stichting Gehandicapten platform Peel en Maas en de WegWijzer (Stichting Vorkmeer) voor de hulp bij de ontwikkeling van het online aanvraagformulier bijzondere bijstand.