650 Kilometer ruiterpaden voor paardenliefhebbers in Limburg

Geplaatst op woensdag 13 maart 2019

Heerlijk rijden op een zelf uitgestippelde paardenroute via de mooiste ruiterpaden en menpaden in Noord-Limburg. Routebureau Noord- en Midden Limburg zorgt ervoor dat paardenliefhebbers eenvoudig een eigen ruiterroute of menroute van knooppunt naar knooppunt kunnen maken.

Op 7 maart 2019 is het Routebureau gestart met de aanleg van het ruiter- en mennetwerk in Horst aan de Maas. In totaal worden er 7 routenetwerken aangelegd, ook in Peel en Maas. De routes zijn dan digitaal beschikbaar én bewegwijzerd met knooppuntenbordjes op paaltjes.

Via de ruiterroute planner van VVV Midden-Limburg kunt u zelf een ruiterroute of menroute samenstellen of gebruik maken van mooie bestaande ruiterroutes midden in Limburg.

Kijk voor meer informatie op de website www.paardrijdeninlimburg.nl.

Ruiterpaden van knooppunt naar knooppunt