Winterfoto's Peel en Maas

Geplaatst op vrijdag 25 januari 2019

Heeft u mooie winterfoto’s van Peel en Maas? Stuur ze dan in voor de fotowedstijd voor de gemeentegids 2020.

Voorwaarden

  1. Stuur de foto's vóór 19 september 2019 naar maria.witbaard@peelenmaas.nl onder vermelding van uw naam en adresgegevens en plaats van de foto'(s). Heeft u meerdere foto's, maak dan gebruik van http://www.wetransfer.com.     
  2. De foto’s moeten genomen worden/zijn in Peel en Maas en moeten herkenbaar zijn voor de gemeente en/of de samenleving van Peel en Maas. Geef in de mail en/of in de documentitel ook aan waar de foto’s zijn gemaakt.
  3. De foto’s moeten digitaal aangeleverd worden, in JPEG/JPG-formaat met een minimale resolutie van 300 dpi of minimaal 1 Mb per foto en vrij zijn van auteursrechten. De gemeente Peel en Maas kan daarom de foto’s ook vrij gebruiken voor promotionele doeleinden anders dan de gemeentegids.
  4. Bij deelname aan de fotowedstrijd geeft u toestemming voor het gebruik van uw foto’s voor bijvoorbeeld de gemeentelijke website, folders, flyers, brochures, nieuwsbrieven.
  5. Als u personen fotografeert, moet u vooraf toestemming vragen aan de personen op de foto voor publicatie van de foto. U bent hiervoor zelf verantwoordelijk.
  6. Medewerkers van de gemeente Peel en Maas zijn uitgesloten van deelname.

Wilt u dat uw foto een jaar lang te zien is in de nieuwe gemeentegids of andere uitingen?

Pak uw camera en maak de winnende foto!