Herinrichting Panningen Zuid

Geplaatst op dinsdag 8 januari 2019

In januari 2019 starten de werkzaamheden in Panningen Zuid. De aannemer die het herinrichtingwerk voor de gemeente Peel en Maas uitvoert is Horssen Wegenbouw BV uit Asten. De aannemer start medio januari 2019 met het aanpassen van de bergingsvijver bij Zelen, en start maandag 4 februari 2019, mits weersomstandigheden het toelaten met de herinrichting van Panningen Zuid.

Wat gaan we doen?

De aannemer werkt in fases voor de aanleg van het regenwaterriool en fase 1 start op de Scharenweg. Het aanleggen van het regenwaterriool wordt gevolgd door de aanleg van het straatwerk. Daarnaast wordt de bergingsvijver bij Zelen vergroot en opnieuw ingericht, zodat deze in de toekomst beter onderhouden kan worden.

Werkzaamheden en planning

In totaal zijn er 14 fases. Bij de start van een nieuwe werkfase krijgen de aanwonenden tijdig bericht via een informatiebrief.

Vragen of klachten

Heeft u een klacht of vragen tijdens de uitvoering over de werkzaamheden dan kunt hiervoor telefonisch contact opnemen met Theo Jansen toezichthouder gemeente Peel en Maas bereikbaar via 06 5179 7558 of met Marco Manders uitvoerder van Horssen Wegenbouw BV bereikbaar via 06 1335 9802.