Peel en Maas in de prijzen tijdens Paardensportgala

Geplaatst op vrijdag 23 november 2018

Tijdens het paardensportgala op donderdagavond 22 november 2018 in het MECC in Maastricht, heeft Bondscoach Harry de Ruijter heeft de gouden speld van de KNHS gekregen. De Kesselnaar kreeg de eervolle onderscheiding uitgereikt tijdens het Limburgse Paardensportgala in het MECC in Maastricht.

Oud-ruiter Emile Hendrix heeft zelf ook een prijs gekregen tijdens het Limburgse Paardensportgala, de oeuvreprijs. Gedeputeerde Ger Koopmans reikte de prijs uit aan de Baarlonaar. Hendrix was jarenlang top-springruiter met vele ereplekken op grote internationale toernooien en een Olympische deelname.

Lars Kersten uit Egchel is uitgeroepen tot het paardensport-talent van het jaar van de provincie Limburg.

Gemeente Peel en Maas feliticeert bondscoach Harry de Ruijter met de gouden speld van de KNHS, oud ruiter Emile Hendrix voor zijn oeuvreprijs en Lars Kersten, het paardensport talent van 2018 van de provincie Limburg!