Koninklijke Onderscheidingen brandweerleden Peel en Maas

Geplaatst op zaterdag 3 november 2018

Op zaterdag 3 november 2018 om 21.30 uur heeft burgemeester Wilma Delissen – van Tongerlo tijdens de jaarbijeenkomst van de brandweer Peel en Maas in Kasteel de Berckt,  3 Koninklijke Onderscheidingen uitgereikt.

De brandweerleden die een Koninklijke Onderscheiding Lid in de Orde van Oranje-Nassau ontvangen hebben zijn:

  • J.J.W.G. (Jos) Coolen (58)  uit Helden

  • P.J.M. (Perry) Madou (48) uit Helden

  • J.G.M. (Hans) Peeters (49) uit Maasbree

Koninlijke Onderscheiding voor Jos Coolen, Perry Madou en Hans Peeters
Van links naar rechts: Perry Madou, Hans Peeters en Jos Coolen.

Maatschappelijke verdiensten:

De heren ontplooiden/ontplooien vanaf 1993 activiteiten voor de vrijwillige brandweer van Peel en Maas en hebben langdurig bijgedragen aan de openbare veiligheid in hun woonplaats en in de regio. Betrokkenen kunnen dan ook worden gekwalificeerd als “personen die zich geruime tijd ten bate van de samenleving hebben ingespannen of anderen hebben gestimuleerd”.