Goed Samenleven dat bereik je samen

Geplaatst op donderdag 18 oktober 2018

We willen ons allemaal thuis voelen. In een fijne omgeving, veilig en vertrouwd, met leuke sociale contacten. Dat kan niemand alleen, dat maken we samen. Sociale integratie is daarom de verantwoordelijkheid van ons allemaal. In elke Noord-Limburgse gemeente werken inwoners op eigen initiatief aan Goed Samenleven met nieuwkomers in de gemeenschap.

Heeft u een wens voor uw buurt?

Heeft u een goed idee om sociale integratie te bevorderen in uw buurt? Ga dan naar de website www.gewoongoedsamenleven.nl en dien uw wens in vóór 1 maart 2019. Goed Samenleven neemt contact met u op over de ondersteuning van uw idee.

Wilt u bijvoorbeeld een bingoavond organiseren voor uw buurt, of samen koken met uw buren. Heeft u geen geld voor pennen of ingrediënten ter beschikking? Dan krijgt uw idee misschien een financiële bijdrage. Alle ideeën, groot en klein zijn welkom, zolang het inwoners, Nederlanders én nieuwe Nederlanders bij elkaar brengt.

Goed Samenleven

Goed Samenleven is een initiatief van de gemeenten Beesel, Bergen, Gennep, Horst aan de Maas, Peel en Maas, Venlo en Venray en de provincie Limburg. We geloven in een gezonde gemeenschap, waar iedereen een plek heeft.

Samen bouwen we aan Goed Samenleven.