Week van de veiligheid: Ondernemers

Geplaatst op vrijdag 12 oktober 2018

Wist u dat ondernemers een gratis digitale scan kunnen laten maken, waarin zij advies krijgen over het veiliger maken van hun onderneming? Deze veiligheidsscan is gemaakt door het onafhankelijke CCV, Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid.

Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid

Het CCV, oftewel het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid, is een onafhankelijke stichting die partijen helpt om Nederland veiliger en leefbaarder te maken. Daarvoor bieden zij kennis, instrumenten, voorlichtingsmateriaal en advies op maat gericht op veilig wonen, veilig ondernemen en veilig leven.

Veilig ondernemen

Speciaal voor ondernemers heeft het CCV de website Veilig Ondernemen Begint Hier ontwikkeld. Op deze website staan praktische tips en tools voor een veilig ondernemen, waaronder de genoemde gratis scan en digitale 360-graden veiligheidstrainingen. Deze 360-graden films trainen ondernemers en hun medewerkers hoe te reageren in gevaarlijke situaties zoals een overval of diefstal.

Voor meer informatie kijk op de website https://hetccv.nl/.