Aanleg glasvezel buitengebied Noordwest Limburg gestart

Geplaatst op woensdag 3 oktober 2018

Woensdagmiddag 3 oktober 2018 gaven gedeputeerde Hans Teunissen en de wethouders van Peel en Maas, Nederweert, Maasgouw, en Glasvezel Buitenaf directeur Piet Grootenboer het startsein voor de aanleg van glasvezel in het buitengebied van Noordwest Limburg.

Wethouder Sanders van Peel en Maas is enthousiast over deze ontwikkeling. Een grote groep inwoners, maar ook een groot aantal bedrijven in ons uitgestrekte buitengebied, kan in de nabije toekomst eindelijk profiteren van de voordelen van snel internet. Net als de gedeputeerde is wethouder Sanders blij dat de benodigde 50% deelname gehaald werd.

In het najaar van 2019 verwacht wethouder Paul Sanders dat Glasvezel Buitenaf het afgesproken gebied in de gemeenten Peel en Maas, Leudal, Maasgouw, Nederweert en Weert heeft voorzien van het glasvezelnetwerk.

Kijk voor meer informatie op de website www.glasvezelbuitenaf.nl.