Militaire oefening Peel en Maas

Geplaatst op donderdag 13 september 2018

Van 1 tot en met 5 oktober 2018 wordt in Brabant en Limburg een militaire opleidingsoefening gehouden.

Hooguit twee voertuigen gaan mogelijk in Peel en Maas stellingen verkennen en innemen. Binnen het bepaald gebied kiezen de teams zelf de stellingen. Daarom is vooraf niet aan te geven of en waar dat in onze gemeente gaat gebeuren. De oefenende troepen staan onder leiding van commandant defensie Grondgebonden Luchtverdedigingscommando uit Vredepeel.

Aan privé-eigenaren, zoals agrariërs, worden eerst toestemming gevraagd voordat het terrein wordt betreden. Er wordt geen gebruik gemaakt van munitie op niet militair terrein  en het normale verkeer wordt niet gehinderd.

Voor meer informatie: www.defensie.nl/onderwerpen/oefeningen.