Schrijf je in als ondernemer voor de gemeente

Geplaatst op maandag 10 september 2018

Denk je dat jouw onderneming voor de gemeente een interessant product of dienst levert?  En zou je graag een opdracht van de gemeente krijgen? Dan is het een goed idee om je bedrijf in te schrijven in het register voor lokale ondernemers.

Hoe inschrijven?

Je kunt je inschrijven met het online formulier Lokale Ondernemingen op onze website.

Waarom inschrijven?

Inschrijving in dit register is voor jou als lokale ondernemer de aangewezen manier om aan de gemeente kenbaar te maken dat je belangstelling hebt om zaken te doen met de gemeente.

De gemeente heeft het register ingesteld om - voor zover de wetgeving dat toestaat - lokale ondernemers nadrukkelijk een plaats te geven in het inkoopbeleid. Het register voor lokale ondernemers wordt gebruikt bij onderhandse aanbestedingen om ondernemingen te selecteren.

Lees meer over de regels in het inkoopbeleid.