Update werkzaamheden herinrichting Willem van Hornestraat en Ninnesweg

Geplaatst op dinsdag 21 augustus 2018

Op 13 augustus 2018 is STRABAG B.V. gestart in opdracht van de gemeente Peel en Maas met de herinrichting van de Willem van Hornestraat en de Ninnesweg. Wij adviseren u tijdens de werkzaamheden de omleidings- en adviesroutes te volgen.

Ninnesweg Panningen

Volgens planning zijn de werkzaamheden op maandag 13 augustus 2018 hervat. Tot en met 21 september 2018 wordt aan een volledige reconstructie van de Ninnesweg gewerkt. De asfaltverharding is verwijderd en er is gestart met grond- en leidingwerk.

Bereikbaarheid
De Ninnesweg tussen rotonde ‘Aan de Dèl’ en rotonde ‘Huijshoek’ blijft tijdens de werkzaamheden afgesloten voor verkeer. Deze afsluiting duurt tot en met vrijdag 21 september 2018.

Om de werkzaamheden veilig en voorspoedig te laten verlopen wordt het doorgaand verkeer over de Ninnesweg zoveel mogelijk beperkt. Voor het verkeer naar en vanaf de A67 zijn omleidingsroutes ingesteld.

  • Verkeer richting de A67, volg routenummer 4.
  • Verkeer komende vanaf de A67, volg routenummer 3.

Omleidingsroutes Ninnesweg

Omleidings- en adviesroutes van 13-08-2018 t/m 21-09-2018

Willem van Hornestraat Helden

De werkzaamheden op de Willem van Hornestraat, tussen de Averbodestraat en de Roggelseweg, zijn op maandag 13 augustus 2018 gestart. Hier wordt de rijbaan verbreed.

Bereikbaarheid
De wegen zijn tussen 07.00 uur tot 17.00 uur “aangepast” open voor doorgaand verkeer. De inritten van de aanliggende woningen zijn niet bereikbaar. Buiten deze tijden kunnen bewoners met de auto hun inrit bereiken en is de volledige wegbreedte in gebruik.

Werkvakverdeling Willem van Hornestraat tussen Averbodestraat en N562

Willem van Hornestraat/park Helden 27 augustus tot en met 28 september 2018

Op maandag 27 augustus 2018 starten de werkzaamheden tussen de Schout van der Kelenstraat en de Averbodestraat. Hier worden de voetpaden vernieuwd en nieuwe vrij liggende fietspaden aangelegd in het park.

Bereikbaarheid
De werkzaamheden vinden plaats buiten de rijbaan. Het doorgaande verkeer en fietsers ondervinden geen hinder en voetgangers worden omgeleid.

De omgevingsapp

Download de gratis omgevingsapp in de Play Store (Android) en App Store (Apple) voor meer actuele informatie, het stellen van vragen of het doorgeven van klachten. Zoek op ‘omgevingsapp’. De app herkent u aan dit logo:

Logo omgevingsapp

Vragen

Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met de omgevingsmanager van STRABAG B.V., Marcel Vrancken, via 06 2942 9816.