Start werkzaamheden herinrichting Willem van Hornestraat en Ninnesweg

Geplaatst op maandag 30 juli 2018

Op 13 augustus 2018 start STRABAG B.V. in opdracht van de gemeente Peel en Maas met de herinrichting van de Willem van Hornestraat en de Ninnesweg. Wij adviseren u tijdens de werkzaamheden de omleidings- en adviesroutes te volgen.

Ninnesweg

Op 13 augustus 2018 sluit vanaf 06.00 uur de Ninnesweg tussen rotonde ‘Aan de Dèl’ en rotonde ‘Huijshoek’ voor al het verkeer. De afsluiting blijft tot en met vrijdag 21 september 2018 tot 17.00 uur gehandhaafd. Gedurende deze periode wordt een volledige reconstructie van de Ninnesweg gerealiseerd.

Voor doorgaand verkeer van en naar de A67 wordt een omleidingsroute ingesteld over de N277 en N562. Doorgaand verkeer kan onderstaande routenummers aanhouden:

  • Verkeer richting de A67, volg routenummer 4.
  • Verkeer komende vanaf de A67, volg routenummer 3.

Omleidingsroutes Ninnesweg

Omleidings- en adviesroutes van 13-08-2018 t/m 21-09-2018

Willem van Hornestraat

Op maandag 13 augustus 2018 start het verbreden van de rijbaan tussen de Averbodestraat en Roggelseweg. Het verkeer bij de werkvakken wordt begeleid door verkeersregelaars (zie werkvakindeling op onderstaande afbeelding). De weg blijft gedurende de werkzaamheden open voor al het verkeer. De werkzaamheden duren ten minste tot en met week 37-2018.

Werkvakverdeling Willem van Hornestraat tussen Averbodestraat en N562

Arnold van Gelderpad

Op maandag 13 augustus 2018 starten ook werkzaamheden aan het Arnold van Gelderpad. Op deze locatie wordt een infiltratieriool aangelegd die wordt aangesloten op het riool in de Lindanusstraat. Gedurende deze werkzaamheden zijn de parkeervakken aan het Arnold van Gelderpad beperkt bereikbaar. De woningen zijn te voet bereikbaar. Op vrijdag 24 augustus 2018 worden de werkzaamheden afgerond.

De omgevingsapp

Download de gratis omgevingsapp in de Play Store (Android) en App Store (Apple) voor meer actuele informatie, het stellen van vragen of het doorgeven van klachten. Zoek op ‘omgevingsapp’. De app herkent u aan dit logo:

Logo omgevingsapp

Vragen

Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met de omgevingsmanager van STRABAG B.V., Marcel Vrancken, via 06 2942 9816.